Aangiften uitbesteden

Aangiften uitbesteden?

StartFlex boekhouding stappen proces pakket keuze
1. Kies een pakket

Kies het pakket dat aansluit op uw rechtsvorm en bedrijfsomvang. Groeit uw onderneming, dan groeit het pakket gewoon met de onderneming mee. Wilt u eerst advies? Neem gerust contact met ons op.

StartFlex administratie stappen proces persoonlijke ontmoeting
2. Persoonlijke ontmoeting

Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen mensen die samenwerken. Daarom wordt er altijd een persoonlijke afspraak ingepland op kantoor of in uw vertrouwde omgeving. 

StartFlex boekhouding stappen proces goed van start
3. Vliegende start

In een intensieve sessie zult u met uw boekhouder de zakelijke bankrekening koppelen en krijgt u instructies  hoe de administratie bijgehouden moet worden, zodat u gelijk goed kunt beginnen starten.

Wat kan StartFlex voor u betekenen?

StartFlex vast tarief administratie boekhouding bv

Vast tarief

Het is prettig om te weten wat u voor een dienst moet betalen. Dat begrijpen wij goed, daarom hebben wij voor onze ondernemers speciale vaste pakketten ontwikkeld. Op deze manier krijgt u geen verrassingen aan het einde van het jaar.

StartFlex efficiënt administratie boekhouding bv

Efficiënt

Alles gaat tegenwoordig sneller en efficiënter. Door moderne technieken worden mutaties automatisch vanuit de zakelijke bankrekening ingelezen waardoor er veel tijd wordt bespaard.

StartFlex ervaring administratie boekhouding

Ervaring

Het juiste mannetje op de juiste plaats, dat is belangrijk binnen een organisatie. Een register-accountant of fiscalist verwerken uw administratie niet, dit werkt kostenverhogend, maar hij is wel in huis als u hem nodig hebt.Wat besteedt u uit aan het administratiekantoor? De administratie, aangiften of beide?


Administratie

Er moet door ondernemers een duidelijk onderscheid gemaakt worden tussen administratie en aangiften. De administratie wordt door de meeste ondernemers anno 2016 zelf bijgehouden door hun boekhoudsoftware te koppelen aan hun zakelijke bankrekening. Op deze manier worden de bankmutaties eenvoudig ingelezen. Vergelijk boekhoudsoftware >>

Aangiften

Als de boekhouding op deze manier wordt bijgehouden kan uw controller of accountant je salarisadministratie regelen, kwartaal- en jaaraangiften doen en de jaarrekening opstellen. De administratie is efficiënt ingericht en je geniet dan toch van de expertise van een fiscalist of register-accountant op het moment dat jij het nodig heeft. 

Omarm uw administratie: ervaar rust en krijg waardevolle kennis uit de cijfers