BV van oktober

Nieuws overzicht
B.V. van de week – Get lost in H.E.L. (real life gaming)

Bent u het ook beu om te gaan bowlen, karten of paintballen met uw collega’s? Via StartFlex is The Next Thing op het gebied van bedrijfsuitjes of activiteiten met vrienden gestart. In onderstaand artikel legt oprichter Marc Pollen uit wat zijn onderneming, H.E.L.-gaming, inhoud. Daarnaast vertelt hij wat het onderscheidend vermogen van de onderneming is en waar hij zichzelf over 5 jaar ziet.

Wat doen jullie precies?

H.E.L. Shooter is de eerste real-life shooter gaming ervaring van Nederland. H.E.L. staat voor Het Echte Leven en wordt niet online, maar in het echt gespeeld. In een gigantisch decor van 4500m2 moet jij samen met je team van 6 special forces leden op zoek naar hoofdfiguur Max. Bewapend met een airsoft wapen moet je de oplossing vinden. Onderweg kom je professionele acteurs tegen als role-players. Iedere keuze die je maakt, beïnvloed het verloop van het spel, net zoals in Het Echte Leven. H.E.L. werkt met de beste decorbouwers en acteurs om jou de ultieme gaming-ervaring te geven.

Wat is jullie onderscheidend vermogen?

H.E.L. gelooft dat alles draait om de beleving. Paintballen en karten hebben we nu wel weer gezien. Bij ons kun je een echt avontuur beleven. Iets waar mensen nog lang over na zullen praten. Mensen op een uitzonderlijke manier uitdagen creëert verbondenheid in een groep. Niet voor niets gaan mensen tegenwoordig massaal over modderhindernisbanen e.d. H.E.L. neemt verbondenheid tussen mensen als uitgangspunt voor de beleving. Er is een ware trend zichtbaar in Nederland op het gebied van real-life gaming (zo kan je je bijv. laten opsluiten in zogenaamde Escape Rooms). H.E.L. combineert als eerste het actie-element van raadsels oplossen in een Escape Room.

Wie zijn jullie klanten?

Onze klanten bestaan voornamelijk uit airsofters, gamers, (oud)-defensiepersoneel, politie, brandweer, sporters, vriendengroepen en bedrijven. Voor bedrijven kan H.E.L. ook een op maat gemaakt programma maken met teambuilding als basis. H.E.L. Shooter is uniek omdat we airsoft-gaming en beleving combineren en naar een volledig nieuw niveau tillen.

Waar zijn jullie over 5 jaar?

Over 5 jaar heeft H.E.L. Shooter het concept in Nederland volledig succesvol uitgerold en zijn de eerste filialen buiten Nederland geopend met dezelfde formule.

Via StartFlex B.V. was het opstarten van onze BV erg makkelijk. StartFlex B.V. is overzichtelijk, snel en weet op slimme wijze diensten betaalbaar te maken. Wat StartFlex B.V. onderscheidend maakt, is dat ze denken vanuit de behoefte van de klant. H.E.L. geeft StartFlex B.V. een dikke 9.