Notaris aan huis

Nieuws overzicht

StartFlex B.V. start notariële dienstverlening aan huisHet is ons enkele maanden geleden opgevallen dat er een behoefte bestaat aan notariële dienstverlening aan huis. Daarom hebben wij een nieuw concept in het leven geroepen: De Rijdende Notaris.

De Rijdende Notaris is, zoals de naam al doet vermoeden, een nieuwe notariële dienstverlening die ervoor zorgt dat cliënten hun diensten krijgen op de locatie die zij willen. Bent u slecht ter been en wilt u een testament opstellen? Geen probleem, De Rijdende Notaris komt bij u thuis. Heeft u een drukke baan en wilt u geen halve dag vrij nemen om een BV op te richten bij een notaris? Geen zorgen, De Rijdende Notaris komt naar uw kantoor.

Bent u slecht ter been en wilt u een testament opstellen? Geen probleem, De Rijdende Notaris komt bij u thuis.

De Rijdende Notaris heeft vaste all-in prijzen voor al haar diensten. Op deze manier worden de cliënten niet geconfronteerd met onduidelijke kosten of naheffingen. Helderheid zoals u die van StartFlex gewend bent.De notariële dienstverlening zal over enkele maanden landelijke dekking moeten hebben. Op dit moment zijn wij gestart in de omgeving Rotterdam en Arnhem, maar de dekking zal spoedig groeien. Zodoende zullen alle Nederlanders die een notaris nodig hebben dan gebruik kunnen maken van onze diensten. Waar zij willen. Wanneer zij dat willen.

Wilt u dus een BV oprichten aan huis? Ga dan naar www.derijdendenotaris.nl en neem contact met hen op of ga naar Totaaloverzicht Notarissen.