Oceantrips de ondernemer van oktober

Nieuws overzicht

Waarom is Oceaantrips de ondernemer van oktober?

Vanwege haar mondiale visie, originaliteit en uitvoering is Oceantrips verkozen tot B.V. van de maand oktober. In dit artikel legt mede-oprichter Ruben uit wat de doelstelling is van Oceantrips, haar onderscheidend vermogen en waar zij over 5 jaar wensen te zijn met hun onderneming.

Oceantrips B.V. is een agent voor zeilboot-eigenaren in het Caribisch gebied die mensen aan boord willen nemen voor een zeilcharters. Het idee was ontstaan toen oprichtster Carolijn en haar man zelf 6 jaar met eigen zeilboot in het Caribisch gebied hadden gecharterd. In die tijd deed zij een netwerk op van booteigenaren in het gebied die ook graag wilde charteren. Inmiddels staan er 45 boten op onze website: www.oceantrips.com.

Hoe werkt het?

Boten kunnen zich aanmelden op de site en krijgen een profiel. Website bezoekers kunnen deze boten boeken voor een zeilvakantie. Je stapt dus echt bij zeilers aan boord en vaart met ze mee naar bijzondere zeilbestemmingen. Het kan vergeleken worden met de Airbnb, maar dan voor zeilboten. Deze visie sluit ook helemaal aan bij de deeleconomie waar we tegenwoordig in leven. Zowel booteigenaren als zeilliefhebbers hebben hier enorm profijt van.

In welke gebieden zijn jullie reeds operatief?

U kunt al direct een boot charteren op de volgende locaties: San Blas, Panama, Belize, De Bahamas, Cuba, de oostelijke Caribische eilanden en Zuid Amerika.

Waar willen jullie over vijf jaar zijn?

Oceantrips B.V. wil over 5 jaar haar aanbod van boten en zeilgebieden uitbreiden. Hiervoor wordt gewerkt aan het verbeteren van de site als bookings-platform, en ook wordt er gezocht naar contacten in nieuwe zeilgebieden die de ins en outs van het gebied kennen en goede informatie en ondersteuning kunnen bieden aan klanten die hier naar afreizen.

De dienstverlening van StartFlex was uitstekend. We hadden de B.V. sneller opgericht dan gedacht, en de kosten vielen ontzettend mee. Het kantoor dat onze papieren in orde maakte was zeer professioneel!
Wilt u meer succesverhalen lezen of ook starten met ondernemen? Surf gerust eens naar onze website en/of bel met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag op weg om uw droomonderneming te realiseren!