Tooltje maakt online shoppen goedkoper gemakkelijker en veiliger

Nieuws overzicht

Wat is Tooltje?

Tooltje is een kleine online tool die automatisch kortingen en aanbiedingen voor je vindt terwijl je surft op internet. Zodra je een webshop bezoekt geeft Tooltje een melding als er een korting is gevonden. Met zo’n 2500 aangesloten webshops ben je altijd goedkoper uit, zonder dat je er iets voor hoeft te doen! Als er geen korting mogelijk is voor de webshop die je bezoekt dan geeft Tooltje aan bij welke vergelijkbare webshops je wel korting kunt krijgen.

Welk probleem lossen jullie op?

Door Tooltje betaal je nooit meer te veel voor je online aankopen en hoef je geen eindeloze zoektochten meer te ondernemen om goedkoper uit te zijn. Daarbij maakt Tooltje online shoppen ook nog eens veiliger: staat een webshop als onbetrouwbaar te boek bij bijvoorbeeld de Consumentenbond, Radar of Thuiswinkel.org, dan krijgt de gebruiker automatisch hiervan een melding. Goedkoper en veiliger shoppen voor iedereen, dat is waar wij voor staan.

Wie zijn jullie klanten?

Aan de ene kant is dat iedereen die online shopt en graag goedkoper uit wilt zijn. Aan de andere kant zijn dat de webshops die bij ons aangesloten zijn omdat Tooltje aantoonbaar extra traffic naar hen genereert en door de korting een duidelijke call-to-action geeft, waardoor de conversie omhoog gaat en het aantal ‘verlaten winkelmandjes’ daalt. De gebruikers van Tooltje zijn goedkoper uit en de webshop heeft een hogere conversie, een echte win-win situatie dus.

Wat maakt jullie dienst uniek?

Het gebruikersgemak en de hoge kortingen. Er zijn veel kortingsites en sites die kortingscodes aanbieden maar je moet vaak lange zoektochten ondernemen en dan blijkt een korting uiteindelijk ook niet meer geldig te zijn. Door Tooltje hoef je niet meer te zoeken en bovendien zijn de kortingen ook nog eens geldig bovenop bestaande acties, aanbiedingen en uitverkoop.

Waar zijn jullie over 5 jaar?

Over vijf jaar zijn wij een ‘begrip’ in Nederland en hebben we de eerste stappen gezet in andere landen.

Wij kunnen onze doelen niet behalen zonder partners die ons ondersteunen, begrijpen en zelf ook de moderne wereld omhelzen. Onze keuze voor StartFlex was daarom logisch. Zij denken met de klant mee, zijn flexibel en doen wat ze zeggen.

Wilt u ook starten met ondernemen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze dienstverleners. Voor de oprichting van een BV kunt u terecht bij een van onze twaalf onafhankelijk notariskantoren.