Viersterren luxe binnen handbereik

Nieuws overzicht

Xzellenz.com is een nieuwe hotel boekingswebsite en gaat live in juni 2013. We willen het zoeken en het boeken van een goed hotel vergemakkelijken. De hotels op Xzellenz zijn namelijk geselecteerd op kwaliteit en persoonlijk bezocht door iemand van het team.

Wanneer men een hotel of weekend weg wil boeken zijn er een aantal factoren van belang; het moet goed zijn, schoon zijn, gastvrij zijn en het liefst nog verrassend leuk ook. Wat maakt een hotel of restaurant anders dan de rest of wat maakt ze beter dan anderen? Op het moment kun je online vertrouwen op de reviews van andere consumenten. Zou jij een hotel boeken welke een expert jou aanbeveelt of iemand die je niet kent? Het liefst luister je naar advies van een bekende, helaas kan dit niet altijd.

Wat mist binnen het online boeken van hotels is persoonlijk advies zoals dit vroeger wel gebeurde bij een reisbureau.

Wat mist binnen het online boeken van hotels is persoonlijk advies zoals dit vroeger wel gebeurde bij een reisbureau. Consumenten vertrouwen op andere consumenten wat goed is. Neem aan dat wanneer je een hotel zoekt of weekend weg wilt gaan boeken dat je waar voor je geld wilt en met een grote glimlach wilt aankomen en vertrekken.

We worden plat gegooid met kortingen en aanbiedingen welke niet de echte emoties opwekken. Als je dan toch een hotel gaat boeken, waarom dan niet de leukste en de beste hotels? Xzellenz heeft deze hotels overzichtelijk bij elkaar gebracht, persoonlijk geselecteerd en bezocht. Een vast aanbod van kamers en arrangementen afgewisseld door scherpe deals van alleen de hotels welke ertoe doen.

StartFlex BV is voor startende ondernemers perfect. Het levert een scherpe all-in prijs voor het oprichten van je BV, geen onvoorziene kosten en heldere dienstverlening. Tevens kun je voor een goed gesprek over je onderneming altijd terecht bij de initiatiefnemer achter Start Flex BV. Kortom topservice!

Lancée – xzellenz.com