Management

StartFlex Carlo

Carlo Schneider RA

c.schneider@startflex.com
StartFlex Michaël

mr. Michaël Verstraeten

m.verstraeten@startflex.com
Onze missie: "U eenvoudiger en veiliger laten starten met ondernemen"

Visie

Veel ondernemers zijn zich er misschien niet van bewust, maar de keuze voor de juiste rechtsvorm is van groot belang voor persoonlijke aansprakelijkheid, de effectieve belastingdruk van de onderneming en de uitstraling van je onderneming. Wij willen startende ondernemers hier maximaal in ondersteunen en begeleiden door het aanbieden van informatie en tools. Daarnaast bieden wij hen een netwerk van dienstverleners die hen tegen gereduceerd tarief in kunnen ondersteunen.


Dienstverlening

StartFlex heeft samenwerkingsverbanden met notarissen, fiscalisten en boekhouders die zijn aangesloten op het platform. Als u een account heeft bij StartFlex kunt u gebruikmaken van ons netwerk en tegen gereduceerd tarief diensten bij hen afnemen. 


Historie

Anno 2012 (bij inwerkingtreding van de wet Flex-BV) is StartFlex gestart met het adviseren van startende ondernemers en de bemiddeling in notariële akten. In de daaropvolgende jaren hebben honderden startende ondernemers via StartFlex hun onderneming gestart. Sinds 1 januari 2017 heeft StartFlex zich toegelegd op uitbreiding van haar portfolio (diensten) en haar 'platform'-functie. Starters kunnen tegenwoordig eenvoudig een account aanmaken en alle noodzakelijke informatie, tools en diensten afnemen die zij nodig hebben voor het starten van hun onderneming.