Management

StartFlex Carlo

Carlo Schneider RA

c.schneider@startflex.com
StartFlex Michaël

mr. Michaël Verstraeten

m.verstraeten@startflex.com
Onze missie: "Jou geïnformeerd en veilig laten starten met ondernemen"

Visie

Veel ondernemers zijn zich er misschien niet van bewust, maar bij de start van een onderneming maak je de belangrijkste keuze: het kiezen van de juiste rechtsvorm. Dit is namelijk van groot belang voor persoonlijke aansprakelijkheid, de effectieve belastingdruk van de onderneming en de uitstraling van je onderneming.

Wij willen startende ondernemers hier maximaal in ondersteunen en begeleiden door het bieden van informatie, tools en een netwerk van dienstverleners die hen kunnen ondersteunen. Op deze manier bieden wij transparantie in de zakelijke dienstverleningsmarkt.


Historie

Anno 2012 (bij inwerkingtreding van de wet Flex-BV) is StartFlex gestart met het adviseren van startende ondernemers en de bemiddeling in notariële akten. In de daaropvolgende jaren hebben honderden startende ondernemers via StartFlex hun onderneming gestart. Sinds 1 januari 2017 heeft StartFlex zich toegelegd op uitbreiding van haar portfolio (diensten) en haar 'platform'-functie. Starters kunnen tegenwoordig eenvoudig een account aanmaken en alle noodzakelijke informatie, tools en diensten afnemen die zij nodig hebben voor het starten van hun onderneming.