Management

StartFlex Carlo

Carlo Schneider RA

c.schneider@startflex.com
StartFlex Michaël

mr. Michaël Verstraeten

m.verstraeten@startflex.com
"Tijdens onze eerste (online) kennismaking onderzoeken we waar je naartoe wilt en welke uitdaging je hebt. Zet jij de eerste stap?"

Korte introductie over StartFlex en onze dienstverlening

In 2012 ben ik StartFlex begonnen om informatie over het starten van een onderneming toegankelijker te maken en de noodzakelijke dienstverleningen efficiënter en goedkoper. In de daaropvolgende jaren heeft StartFlex honderden ondernemers geholpen bij het oprichten van hun bedrijf.

In 2016 heb ik vanuit een persoonlijke interesse voor strategie, innovatie en marketing de overstap gemaakt naar consultancy. Gedurende de daaropvolgende 3,5 jaar heb ik bij bedrijven zoals Wolters Kluwer, FrieslandCampina, TVM Verzekeringen en Ecolog Internal gewerkt. Ik heb mij in deze periode verder gespecialiseerd in het:

  • ontwikkelen van (digitale) strategie
  • ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe producten en diensten
  • op een data-gedreven manier schalen van proposities in de markt
  • optimaliseren van bestaande werkprocessen

  • Hierbij maak ik gebruik van verschillende tools en data-gedreven methodes waarbij jouw klant altijd centraal staat en producten/diensten op een kosten en tijd-efficiënte manier getoetst worden aan de behoefte van de klant alvorens ze verder ontwikkeld worden.

    In de zomer van 2020 heb ik besloten mijn passie voor start-up's en scale-up's en mijn ervaring in rechten, strategie en innovatie te combineren om beginnende ondernemers een vliegende start te geven en scale-ups te helpen om (sneller) te groeien.

    Graag leer ik jou kennen en hoor graag wat jou drijft als ondernemer, wat jouw doelen zijn en op welke manier je jouw onderneming wilt inzetten om dat te bereiken. Ik zal je coachen en hands-on ondersteunen om je grootste uitdagingen te overwinnen. De eerste stap is aan jou: plan hieronder een eerste kennismakingsgesprek in!